Giftige spinnen in beslag genomen

De dierenpolitie heeft  donderdagmiddag 49 tropische spinnen aangetroffen in een woning in het Noord-Hollandse Hoofddorp. Bij 37 van de beestjes gaat het om ook voor de mens giftige Chileense vogelspinnen. De politie van Noord-Holland kwam de exotische  spinnen op het spoor via internet. Vanuit de Hoofddorpse woning werden de spinnen te koop aangeboden. De agenten van de dierenpolitie hebben de potjes met spinnen meegenomen en de dieren ondergebracht bij een opslaghouder. De dierenpolitie stelt een onderzoek in naar de bewoner van de woning. De politie wilde niets zeggen over de identiteit van de bewoner.

Lees ook:Giftige dieren in beslag genomen
Lees ook:Politie vindt voor illegale hondenhandel bestemde pups in Haagse kruipruimte
Lees ook:Krokodillen aangetroffen in Heerlense woningen
Lees ook:Dertig hondjes aangetroffen in Deense vriezer
Lees ook:Verwaarloosde reptielen gevonden in Maastrichts appartement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.