Bruid stelt bruiloft uit voor chemokuur hagedis

Soms gaat dierenliefde in het huidige tijdsgewricht erg ver. Neem het volgende geval in Groot-Brittannië. Een aanstaande bruid heeft aan de andere kant van de Noordzee haar huwelijk uitgesteld nadat ze 3000 pond (3600 euro) moest betalen voor de chemotherapie van haar hagedis. “Nu kunnen we de trouwerij niet betalen.” De Britse Lizzie Griffiths ondekte hoofdkanker bij haar hagedis George, die ze een jaar geleden uit een opvangcentrum voor reptielen haalde. De 25-jarige vrouw weigerde het beestje dood te laten gaan. Ze vertelde haar verloofde Chris Fisher dat ze hun gespaarde geld voor het huwelijk ging gebruiken om George te laten behandelen. “Chris weet dat George op de eerste plaats komt”, vertelt Griffiths tegen de krant. “Ik werd verliefd op George vanaf de eerste minuut dat ik hem zag en ik wist dat ik alles zou doen om hem goed te verzorgen.” George valt de eer ten deel de eerste Britse hagedis te zijn die chemotherapie heeft gehad.

Lees ook:Kattenmoordenaar actief in Engeland
Lees ook:Beer als getuige bij Amerikaanse bruiloft
Lees ook:Konijn verjaagt inbreker
Lees ook:Vader redt dochter van witte haai
Lees ook:Muggenbeten leiden tot megaclaim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.