Hondje vastgevroren aan brug

De politie in Stadskanaal heeft vrijdagochtend een hondje gered dat na het doen van zijn behoefte was vastgevroren aan een brug. Dat meldde de politie vrijdag. De politie vermoedt dat de pechvogel, een jackrussellterriër, na het plassen een tijdje op dezelfde plek is blijven zitten waardoor hij uiteindelijk met zijn pootjes vastvroor aan het brugdek. Hoe lang het hondje daar zo heeft gezeten, is niet bekend. Voorbijgangers waarschuwden de politie. Agenten slaagden erin de hond los te maken, waarna zij het dier overdroegen aan medewerkers van de dierenambulance. Het dier had wondjes aan zijn poten. Van de eigenaar ontbreekt vooralsnog elk spoor.

Lees ook:Strooizout en sneeuw slecht voor hondenpoten
Lees ook:Van brug gegooide hond leeft nog
Lees ook:Herdershond opgehangen aan boom in Oldenzaal
Lees ook:Agressieve hond valt pony’s aan
Lees ook:Agent schiet bijtende hond dood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.