Honden bijten baasje dood

Foto: Wikimedia

Een 52-jarige Sloveen is door zijn eigen drie honden doodgebeten. Dit meldde de politie woensdag. Vorig jaar had het slachtoffer de dieren nog na een slepende gerechtelijke procedure teruggekregen. Ze waren door de autoriteiten in beslag genomen nadat ze al eerder mensen hadden aangevallen. De bullmastiffs vielen de eigenaar dinsdag in zijn tuin in de stad Ljubljana aan. De man was al overleden toen de politie arriveerde. De honden zullen worden afgemaakt. Vier jaar geleden vielen de honden een voorbijganger aan, die daarbij ernstig letsel opliep. De politie sloot de dieren destijds op, in afwachting van een gerechtelijke procedure. Toen een van de honden een politieman aanviel, besloten de autoriteiten de dieren alsnog af te maken. Het lukte de eigenaar echter vorig jaar juni om de honden via de rechter weer terug te krijgen.

Lees ook:Honden richten slachting onder schapen aan
Lees ook:Opgezette krokodil uit Honselerdijk gevist
Lees ook:Man gewond en honden gedood bij schietincident Wernhout
Lees ook:Honden bijten Spaanse zwervers dood
Lees ook:EU gaat Zweden vervolgen voor wolvenjacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.