Kat bekoopt reddingsactie met de dood

Een kat heeft in de nacht van woensdag op donderdag een gezin in de Zuid-Duitse plaats Altshausen van een wisse dood gered, maar is daarbij helaas zelf om het leven gekomen. De kat sprong volgens de politie op het bed van een echtpaar, nadat op de eerste verdieping van het huis een brand was uitgebroken. Hij maakte vervolgens de man en vrouw wakker, waarop die zich met hun kind uit het huis spoedden. Het lukte de kat niet om zelf tijdig aan de verzengende vuurzee te ontkomen. De brandweer kreeg het vuur uiteindelijk onder controle en kon voorkomen dat de vlammen oversloegen op aangrenzende woningen.

Lees ook:Kat redt bazin van verbrandingsdood
Lees ook:Man steekt huis in brand om spin
Lees ook:Hert sloopt badkamer
Lees ook:Hond bijt Duitse vrouw dood
Lees ook:Vlammenzee door spinnenangst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.