David Attenborough maakt opnieuw documentairereeks voor de BBC

Foto: Wikimedia Commons/CC BY 3.0 au

Sir David Attenborough mag dan wel al ruim in de tachtig zijn, zijn werklust blijft indrukwekkend. De bejaarde Brit gaat namelijk opnieuw een documentairereeks voor de BBC maken. Het gaat om een vijfdelige natuurreeks met de titel Dynasty. In de vijf afleveringen van Dynasty staat telkens een ander dier centraal. Zo krijgt de kijker leeuwen, jachthonden, chimpansees, tijgers en keizerspinguïns te zien. De dierenworden gevolgd in de meest kritische periodes van hun leven. Attenborough maakte gedurende zijn lange en imposante carrière al een keur aan natuurdocumentaires en -reeksen, waaronder de enorm succesvolle titels Planet Earth, Planet Earth II en Africa. Voor die series sprak de tv-bioloog ook de voice-over in.

Lees ook:David Attenborough voice over Planet Earth II
Lees ook:Oeuvreprijs voor David Attenborough
Lees ook:Planet Earth II vanaf 1 januari op Nederlandse televisie
Lees ook:Nieuwe BBC-natuurserie The Hunt trekt 1,2 miljoen kijkers
Lees ook:Meer keizerspinguïns in Antarctica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.