Natuurmonumenten organiseert op verkiezing Groenste Politicus

Illustratie: Natuurmonumenten

Vanaf zondag 4 februari kan iedereen stemmen voor de Groenste Politicus van 2017. Na de nominatieperiode is het nu aan de kiezer om één van de zes kanshebbers dichterbij deze felbegeerde titel te brengen. Natuurmonumenten organiseert de verkiezing dit jaar voor de tiende keer. De genomineerden zijn Abdeluheb Choho (wethouder, D66), Carla Dik-Faber (Tweede Kamerlid, ChristenUnie), Gerben-Jan Gerbrandy (Europarlementariër, D66), Mario Jacobs (wethouder GroenLinks), Govert van Oord (wethouder OGP Midden-Delfland) en Joost van Oostrum (burgemeester, VVD). Die politici sprongen bij zowel het publiek als Natuurmonumenten in het oog vanwege hun inzet voor een groenere wereld, hun daadkracht en volharding. Stemmen kan tot en met zondag 18 februari op de website van Natuurmonumenten.

Lees ook:Rik Grashoff verkozen tot groenste politicus van 2016
Lees ook:Wethouders grote steden willen af van grote reptielen als huisdieren
Lees ook:Afscheidskus giraffe gaat de wereld over
Lees ook:Grutto’s al vroeg in Nederland
Lees ook:Teek uitgeroepen tot ultiem rotbeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.