Fossielenzoeker organiseert zeedierendag

Walter Langendoen loopt al jaren de Maasvlakte af op zoek naar fossielen. Tijdens zijn dagelijkse tochten geniet hij niet alleen van de fossielen op het strand, maar ook van de levende zeedieren. Om meer mensen met deze bijzondere dieren kennis te laten maken, organiseert hij op zondag 19 november een gratis toegankelijke themadag. Het evenement zal plaatsvinden bij het op de Maasvlakte gelegen Futureland. In samenwerking met SOS Dolfijn, Dutch Shark Society, Zeehondenopvang A Seal en EHBZ worden er korte lezingen en activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Een bioloog van de Dutch Shark Society zal die dag live en met publiek aangespoelde haaieneieren ontleden om te zien of er embryo’s of zelfs al kleine haaitjes in de eikapsels aanwezig zijn.

Lees ook:Spotlights op haaien tijdens Dutch Caribbean Shark Week
Lees ook:Eerste Nationale Vogelweek op komst
Lees ook:Vogelfestival Oostvaardersplassen komt terug
Lees ook:Vissers merken veertig haaien bij Neeltje Jans
Lees ook:Melktand van mammoet gevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.