Natuurfilm met Arnold Schwarzenegger in voorpremière op festival Film by the Sea

Foto: Munich Security Conference, Wikimedia Commons/CC BY 3.0 de

De 3D-natuurdocumentaire Wonders of the Sea gaat in voorpremière tijdens filmfestival Film by the Sea in Vlissingen. De voice-over van de film is ingesproken door acteur en ex-gouverneur Arnold Schwarzenegger, die de documentaire ook mede produceerde. De voorpremière vindt plaats op 16 september in bioscoop CineCity in de Zeeuwse badplaats, zo maakte het festival donderdag bekend. Voor de documentaire reisden bioloog Jean-Michel Cousteau (een zoon van ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau) en zijn kinderen Celine en Fabien jarenlang de wereld over om het leven in de oceanen vast te leggen. Schwarzenegger wil met zijn medewerking meer aandacht geven aan de huidige klimaatproblemen, die ook het leven onderwater treffen. De Republikeinse oud-politicus wil met de film bovendien een statement maken tegen het slechte klimaatbeleid van Donald Trump. Begin 2018 zal Wonders of the Sea door heel Nederland in de bioscopen te zien zijn.

Lees ook:Film The Cove geweerd in Tokio
Lees ook:Opvolger De nieuwe wildernis in september in de bioscoop
Lees ook:The Cove wordt toch vertoond in Japan
Lees ook:Fraaie visuele reis door het Braziliaanse Amazonewoud
Lees ook:National Geographic zendt fraaie documentaire over wereldzeeën uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.