Máxima weer genomineerd voor verkiezing Domste Bondje

Onze nationale troetelprinses Máxima is wederom genomineerd voor de jaarlijkse verkiezing van het Domste Bondje. Ze heeft de titel in het verleden al eens gewonnen en maakt dit jaar kans om Sylvie van der Vaart, de winnares van vorig jaar, af te lossen. Volgens Bont voor Dieren is de prinses op de lijst geplaatst omdat ze tijdens de intocht van Sinterklaas in mijn geboortestad Roermond een jas met een kraag van wasbeerhondenbont droeg. Wasbeerhonden worden in Nederland niet gefokt voor de bontproductie, maar bijvoorbeeld wel in Oost-Europa en China. Hoe dat in het laatste land vaak in zijn werk gaat, kunt u via de volgende link (niet geschikt voor kinderen, tere zielen of beroepsontkenners) bekijken. Andere genomineerden voor de weinig vleiende prijs zijn zanger Frans Bauer, presentatrice Anita Witzier en de overmatig gebruinde tv-nitwit Barbie.

Lees ook:Onderzoek naar wasbeerhonden in Noordoost-Nederland
Lees ook:Wasbeerhond waargenomen in Hijkerveld
Lees ook:Wespendieventrek komt op gang
Lees ook:Vlamingen laken laksheid Nederland bij bestrijding illegale puppyhandel
Lees ook:Zwolle krijgt dinopretpark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.